Va recomand...

PHOTO GALLERY

Rubrica "Photo Gallery" reprezinta un moment de destindere pentru vizitatorii acestui blog. Ca sa il caracterizez cel mai bine, ganditi-va la acel "No Comment" de care avem parte cateodata in jurnalul de stiri. Pur si simplu, tot ce trebuie sa faci este sa privesti, nu e loc de vreo prezentare. Tocmai de aceea, am ales sa nu scriu niciun cuvant in articolele ce constituie editiile rubricii, pentru ca n-as putea descrie in cuvinte ceea ce am surprins in imagini. In fiecare luna va veti bucura de cate o noua mostra si trebuie sa precizez ca tot ce este incarcat aici, nu este editat. Toate aceste materiale ne vor oferi o alta optica despre ceea ce ne inconjoara.

Editia a 16-a
Editia a 15-a
Editia a 14-a
Editia a 13-a 
Editia a 12-a
Editia a 11-a
Editia a 10-a
Editia a 9-a
Editia a 8-a
Prima editie

BUCHAREST TOUR

Initial, am vrut ca "Bucharest Tour" sa constituie o provocare pentru cei care ajung sa citeasca ce scriu si sa porneasca la drum, in vizitarea a ceea ce prezint eu, insa e destul de greu. O sa gasiti aici poze si informatii despre diferite obiective turistice din Capitala, unele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute, insa ceea ce conteaza e sa va formati o idee despre cladirile si monumentele din Bucuresti, cand s-au construit, cine le-a intemeiat si asa mai departe. Daca e sa o iau personal, ceea ce fac e un fel de colectie, nu de obiecte, ci de cunostinte si imagini.

Editia a 4-a
Editia a 3-a
Editia a 2-a
Prima editie

FOC DE INTREBARI

Consider ca asta e cea mai placuta parte de catre oricine stie cate ceva despre blogul asta si cunoaste despre ce e vorba. "Foc de intrebari" le ofera prietenilor, colegilor, rudelor si cunostintelor mele posibilitatea de a-si stinge o mare parte din curiozitati cu privire la autorul blogului, prin intermediul intrebarilor. Acest joculet este foarte cunoscut in randul blogger-ilor, numai ca eu l-am mai cosmetizat un pic si i-am schimbat multe din influentele dobandite de-a lungul timpului in lumea virtuala.

Editia a 7-a (Sezonul III)
Editia a 6-a (Sezonul III)
Editia a 5-a (Sezonul III)
Editia a 4-a (Sezonul III)
Editia a 3-a (Sezonul III)
Editia a 2-a (Sezonul III)
Prima editie (Sezonul III)

Editia a 6-a (Sezonul II)
Editia a 5-a (Sezonul II)
Editia a 4-a (Sezonul II)
Editia a 3-a (Sezonul II)
Editia a 2-a (Sezonul II)
Prima editie (Sezonul II)

Editia a 17-a (Sezonul I)
Editia a 16-a (Sezonul I)
Editia a 15-a (Sezonul I)
Editia a 14-a (Sezonul I)
Editia a 13-a (Sezonul I)
Editia a 12-a (Sezonul I)
Editia a 11-a (Sezonul I)
Editia a 10-a (Sezonul I)
Editia a 9-a (Sezonul I)
Editia a 8-a (Sezonul I)
Editia a 7-a (Sezonul I)
Editia a 6-a (Sezonul I)
Editia a 5-a (Sezonul I)
Editia a 4-a (Sezonul I)
Editia a 3-a (Sezonul I)
Editia a 2-a (Sezonul I)
Prima editie (Sezonul I)